Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вакцинація. Інформація ОДА

29 Листопада, 2021 р., 14:40
На цьому сьогодні, 29 листопада, наголосив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко під час щоденного онлайн-брифінгу щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації проти COVID-19. Також голова ОДА повідомив, що загалом у стаціонарах медзакладів Житомирщини сьогодні лікується 1231 хворий на коронавірус. Кисневу підтримку отримують 888 людей. До апаратів ШВЛ підключено 50 хворих.
24 Листопада, 2021 р., 12:59
Cьогодні, 24 листопада, перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко провела щоденний онлайн-брифінг щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації від COVID-19. Так, вона повідомила, що сьогодні у стаціонарах лікуються 1388 хворих із підтвердженим діагнозом коронавірус, з яких кисневу підтримку отримують 1032 людини та до апаратів ШВЛ підключено 57 хворих.
19 Листопада, 2021 р., 13:42
Сьогодні, 19 листопада, під час щоденного брифінгу щодо епідемічної ситуації в області перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко закликала жителів Житомирщини якнайшвидше вакцинуватися, аби зупинити поширення коронавірусної інфекції, що спричиняє зростання кількості летальних випадків. Вона повідомила, що ситуація з пандемією COVID-19 в області залишається напруженою, проте за останній тиждень зменшилася кількість госпіталізацій. Так, у медичних установах, які надають допомогу хворим на коронавірусну хворобу, зайнято близько 53,85 % ліжок, однак деякі лікарні заповнені на 70 %.
08 Листопада, 2021 р., 14:05
Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко сьогодні, 08 листопада, під час онлайн-брифінгу повідомив, що Житомирщина продовжує жити в умовах «червоної» зони епідемічної небезпеки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь