Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Першокласнику потрібен вмотивований вчитель

Дата: 22.08.2018 08:30
Кількість переглядів: 728

Фото без описуУкраїнська школа буде успішною, якщо до неї прийде успішний учитель. Тому в Оліївській ОТГ продовжується робота з підготовки вчителів початкових класів до роботи в Новій українській школі.

Зокрема, 18-19 серпня розпочато другий цикл навчання, і тренінгові заняття проводяться з учителями 4-х класів, які незабаром, у 2019-2020 навчальному році, працюватимуть у перших класах.

На першій сесії циклу присутнім упродовж двох днів було представлено перший модуль тренінгу – «Сучасний вчитель як провідник змін». У дружній, невимушеній атмосфері під час занять педагоги опрацювали такі питання, як «Концепція Нової української школи», «Нові професійні ролі і завдання сучасного вчителя в контексті Нової української школи», «Виклики, що стоять перед початковою школою», «Особливості розвитку дітей 6-7 річного віку».

Вчителі-учасники тренінгу переконалися, що як сам педагогічний процес, так і вони як суб’єкти цього процесу потребують докорінних змін відповідно до вимог сьогодення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь