Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні жителі Оліївської об’єднаної територіальної громади!

Дата: 23.08.2018 08:55
Кількість переглядів: 463

Фото без описуЩиро вітаю вас з Днем державного прапора і Днем Незалежності України та 100-річчям відродження української державності!

22 січня 1918 року була відроджена українська держава. А двадцять сім років тому здійснилася споконвічна мрія українців – бути господарями на своїй землі. Проголошення незалежності 24 серпня 1991 року стало логічним завершенням процесу українського державотворення.

Україна у ХХ столітті кілька разів втрачала державність. Унаслідок російської окупації після революції 1917-1921 років злочинні тоталітарні режими – комуністичний і нацистський – забрали мільйони життів українців у роки голодоморів, політичного терору, депортації та воєн.

Зовнішня агресія ніколи не зупиняла боротьби українців за право мати власну незалежну і соборну державу. Ця боротьба триває і нині, коли українці змушені захищати від російської агресії територіальну цілісність та суверенність України.

27 років незалежності продемонстрували світу, що Україна відбулася як суверенна держава, здатна утверджувати демократичні цінності та захищати свободу – як власну, так і решти Європи, стримуючи агресію на своїх кодонах.

Україна в усі часи була європейською державою, є і завжди буде самодостатнім суб’єктом міжнародних відносин, посідаючи гідне місце у цивілізованому світі, твердо йдучи шляхом, який обрав і відстояв Український народ.

Шановні друзі! Бажаю вам здоров’я, щастя, успіхів у всіх ваших справах! Нехай мрія про краще життя окриляє вас на нові добрі справи в ім’я нашої України та її майбутніх поколінь.

Слава Україні!

 

 

Оліївський сільський голова                                  М.І. Скок


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь