Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оліївська ОТГ: День знань та 90-річчя оліївської школи

Дата: 04.09.2018 13:03
Кількість переглядів: 686

Фото без опису1 та 3 вересня в загальноосвітніх навчальних закладах Оліївської територіальної громади відсвяткували День знань та початок нового навчального року за участю сільського голови М.І.Скока, представників депутатського корпусу, працівників сільської ради та громадськості. Також 1 вересня було відзначено 90-річний ювілей  Оліївської  загальноосвітньої школи.

Михайло Скок, керівники шкіл, начальник гуманітарного відділу  Оліївської сільської ради Л.М. Хоцька, вітаючи присутніх на урочистостях, зазначали, що День знань – не лише старт чергового етапу освітнього процесу, не просто загальнодержавне, загальнонаціональне свято, це свято – глибоко родинне і об’єднуюче. Адже діти цього дня сядуть за одні парти, у них будуть одні вчителі й політичні пристрасті дорослих залишаться далеко за межами навчального закладу. Також виступаючі наголошували, що на плечі освітян, вчителів покладена висока місія –  не лише дати учням і студентам знання та допомогти їм визначити майбутню професію, а й виховати повноцінних, шанованих членів нашого суспільства, кожен з яких – особистість, патріот своєї Вітчизни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь