Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перші кроки на шляху до зростання…

Дата: 05.11.2018 16:03
Кількість переглядів: 962

    Відомо, що танець – один з найпрекрасніших видів мистецФото без описутва, одна з найдавніших мов, оволодіти якою при бажанні може кожен з нас. І діти Оліївської громади підтвердили це.

Адже нещодавно в ОТГ було запроваджено заняття для дітей зі спортивних бальних танців. На чолі танцювального клубу «Мелодія» стали професійні тренери Олег Супрунчук та Вікторія Манакова. І ось, уперше, на престижному всеукраїнському чемпіонаті зі спортивних бальних танців «Golden autumn -2018», діти нашої громади мали можливість представити свої танцювальні досягнення перед професійними суддями міжнародного класу. Житомир, Біла Церква, Рівне, Коростишів, Бердичів, Мінськ і Оліївська громада – ось далеко не повний список учасників цього турніру. Приємно було бачити вогонь у очах, прагнення здобути нагороди серед спортсменів. Талановитих танцюристів голосно підтримувала ще одна команда – родина задоволених і захоплених батьків учасників, які старанно намагалися підтримати перший виступ своїх маленьких зірочок.

    …Цей дебют у трьох категоріях був лише першим кроком до зростання талановитих дітей Оліївської громади. А вже цієї суботи в м.Коростень учасників турніру від Оліївської громади буде вдвічі більше (спробують свої сили у танцювальному турнірі діти з сіл Троковичі, Кам’янка та Сонячне). Тож побажаємо їм вдалих виступів та найвищих нагород….



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь