Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гуманітарний відділ Оліївської сільської ради провів нараду з директорами закладів освіти

Дата: 18.12.2018 09:25
Кількість переглядів: 638

    Гуманітарним відділом Оліївської сільської ради, згідно Фото без описурічного плану роботи, щомісяця проводяться наради з директорами закладів освіти. На останній такій нараді було розглянуто актуальні питання, які прямо чи опосередковано стосуються діяльності навчальних закладів.

    Завідувач військово-облікового бюро сільської ради О.А. Сидорчук роз′яснила порядок обліку військовозобов’язаних.

    На нараді спільно з головним бухгалтером ради Н.М. Бондар було вирішено поточні питання харчування та обліку підвезення учнів і вчителів.

    Головний спеціаліст гуманітарного відділу І.О. Басун доповіла про наслідки перевірки ділової документації у закладах освіти та провела з директорами та заступниками директорів з навчально-виховної роботи майстер-клас із написання наказів.

    Також спільно з начальником гуманітарного відділу Л.М. Хоцькою було вирішено чимало інших нагальних освітянських питань, зокрема: про участь учнів у ЗНО у 2019 році та у ІІ турі учнівських олімпіад з базових дисциплін і  МАН, про участь педагогічних працівників у конкурсі «Учитель року- 2019» та педагогічній виставці «Сучасна освіта Житомирщини».

    Крім того, начальником відділу було звернуто увагу присутніх на неналежну роботу методичних комісій  та організацію гурткової роботи у закладах освіти та дано рекомендації щодо налагодження відповідного контролю за нею та забезпечення  її результативності.

    Окремо Л.М. Хоцька зупинилася на удосконаленні профілактики протиправної поведінки у закладах освіти в умовах відсутності у закладах освіти фахівців психологічної служби.

    У ході наради було погоджено план курсової перепідготовки педпрацівників на 2019 рік, обговорено стан дотримання правил безпеки в роботі котелень та узгоджено графік навчання керівного складу з питань протипожежної безпеки та охорони праці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь