Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем Святого Миколая!

Дата: 19.12.2018 09:31
Кількість переглядів: 1591

Фото без опису    Шановні жителі Оліївської  громади! Дорогі батьки та діти! Свято Святого Миколая – дуже важливий день. Він зігрітий благословенням, добром і радістю. Святого Миколая називають Чудотворцем, і, це правда.

    У День Святого Миколая кожна дитина сподівається на маленьке диво. У силах дорослих зробити цей день незабутнім для дітей, подарувати віру у казку. А ще в цей день діти звикли отримувати найкращі для них подарунки, і ця добра традиція – приносити малюкам радість, – все більше входить у наше життя.

    Ми повсякденно повинні думати про майбутнє незалежної України, а це майбутнє завжди починається з нашої  уваги до дитини.
    Щиро вітаю усіх мешканців наших сіл, а передусім її найкращих представників – дітей з Днем Святого Миколая! Зростайте добрими й щасливими – батькам на радість, а Україні – на славу!

    Всім бажаю достатку, затишку й душевного родинного тепла. Святий Микола хай освятить Вас і благословить на добрі справи. Хай у Ваших найкращих починаннях і добрих справах постійно відчувається любов та опіка Святого Миколая, а задуми і мрії здійснюються.

 

 

    Секретар Оліївської сільської ради       Анатолій Мельниченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь