Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Троковицькому природничо-екологічному ліцеї пролунав останній дзвоник

Дата: 24.05.2019 14:59
Кількість переглядів: 676

    Фото без опису24 травня у Троковицькому природничо-екологічному ліцеї пройшло

чи не найбільше загальношкільне свято, адресоване випускникам, вчителям і батькам – свято останнього дзвоника. Адже закінчився навчальний рік... Тож у ліцеї голосно звучала урочиста музика, звідусіль лунали теплі вітання i кожне людське серце відгукувалося на малиновий передзвін дзвінка, що сповіщав про веселу пору канікул та відкривав дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості, проводжаючи випускників у доросле життя. Яскраві вишиванки, різнокольорові квіти, усмішки та сльози ...

    З вітальними та напутніми словами до дітей та батьків звернулися секретар Оліївської сільської ради Т.Г. Курінна, начальник відділу освіти сільської ради Л.М. Хоцька та директор ліцею В.В. Кирийчук, які щиро зичили їм найкращих результатів, гідних їхнього старання й праці: «будьте спокійні і впевнені, адже, гарно підготувавшись, ви зможете продемонструвати всі свої знання. Вам належить у своєму житті  одержати перші документи про освіту. Це дуже важливий етап. І у вас обов’язково все вийде. І ми бажаємо вам, дорогі випускники, щоб ваше життя було світлим і радісним. Не бійтеся труднощів: вони роблять нас сильнішими; не бійтеся невдач: вони роблять нас кмітливішими; не бійтеся моментів поразок: вони вчать нас цінувати хвилини радості і щастя. Побільше вам любові, бо саме вона є сутністю життя. І ніколи не забувайте своїх однокласників, свою школу, свою родину. Посадіть на своєму життєвому шляху квіти гарячої любові до життя, до людей. Віддавайтесь силі дружби. Знайдіть себе в праці. Хай ваші серця не знають спокою. Хай срібний  дзвоник шкільного життя звучить не лише в пам’яті, а й у серцях протягом усього життя!».

    Довідково: у цьому році у школах Оліївської громади 14  випускників 11 класу та 45 дев’ятикласників. 41 учень закладів освіти громади отримав початкову освіту та склав державну підсумкову атестацію за курс початкової школи. З них під час ДПА з математики 13 учнів підтвердили  високий рівень знань та 16 – достатній. Під час ДПА з української мови 14 випускників 4-го класу підтвердили високий рівень знань з предмету та 20 - достатній. Якісний показник знань становить 90%.

    Останній дзвоник стане для випускників-одиннадцятикласників можливістю перепочити перед продовженням складання тестів з ЗНО, яке вже розпочато: 21 і 23 травня пройшли перші тестування з математики та української мови і літератури. Попереду тестування з англійської мови, історії, біології, географії. Та й  дев’ятикласників чекає державна підсумкова атестація.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь