Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як в Оліївській ОТГ відзначали Міжнародний день захисту дітей...

Дата: 03.06.2019 13:07
Кількість переглядів: 2071

    Фото без описуЩороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – адже сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.

Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя.

    Не стали осторонь створення приємних та цікавих хвилин для своїх наймолодших мешканців і Оліївській сільській раді. Тож 1 та 2 червня на території громади відбулося святкування Міжнародного дня захисту дітей. Довжик, Сонячне, Некраші, Оліївка та Кам'янка перетворились на дитячі містечка для розваг. Безліч подарунків, конкурси, музика та дитячий сміх лунав звідусіль. А в Кам’янку ще й приїхали вихованці дитячого будинку «Сонячний дім».

    «Співали, танцювали, грали, їли морозиво, брали участь у конкурсах… а ще, подарунки давали»,- коментували діти свято.

    Секретар Оліївської сільської ради Т.Г. Курінна, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів влади В.М. Петрук, інші посадові особи ради, присутні на урочистостях, бажали миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні, наснаги і мудрості батькам, дорослим, серця яких мають бути сповненими любові до дітей.

      Дитячі свята було організовано виключно власними силами та за кошти Оліївської сільської ради, а також за підтримки фізичних осіб-підприємців Олени Гусаківської, Миколи Ярового, Олександра Корнєєва, Олега Крохмалюка, Григорія Степанюка, Руслана Короля, кінно-спортивного клубу с. Кам’янка, ТОВ «Аскона-Південь».

    Зауважимо, що керівництво сільської ради попереджало учасників про неприпустимість будь-якої «політизації» Дня захисту дітей. Проте навіть на дитячому святі «винахідливі» місцеві «політики» та їх «замасковані» «помічники»  серед, на превеликий жаль, і деяких бюджетних працівників ОТГ, намагаються піаритися та пришвидшено готуватися до вже недалеких і цілком реальних парламентських виборів. Тому що попереду вибори. Тому що необхідно «просувати» політичну силу попереднього президента. Тому що необхідно нагадати про одного депутата-мажоритарника, який знову хоче в парламентську ложу...

    З огляду на вищезазначене відділ по зв’язках з громадськістю Оліївської сільської ради оголошує територію громади вільною від проведення будь-ким і в будь-якій формі передвиборних піар-акцій та застерігає усіх бажаючих від спроб використання будь-яких заходів, які відбуватимуться на території Оліївської сільської ради, для піару себе коханих особисто, а також для бажаючих знову чи вперше потрапити до Верховної ради, як за списком, так і у "мажоритарний" спосіб.

    Нагадуємо, що для бажаючих «прорватися» до парламенту чи, так би мовити, ще кудись є відповідні, передбачені та регламентовані чинним законодавством дії, як то зустрічі з виборцями, видання власних рекламних матеріалів з вихідними даними і т.д. і т.п., а також відповідні заходи, організовані та профінансовані за власні кошти.

 

    Відділ по зв’язках з громадськістю Оліївської сільської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь