Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївській ОТГ відзначили свято Інтелекту, Гордості й Таланту

Дата: 06.06.2019 15:46
Кількість переглядів: 520

    Фото без описуДосвідчені педагоги знають, що для потужного розвитку підростаючого покоління надзвичайно важливо створити такі умови, які сприяли б навчанню відповідно до рівня розвитку, забезпечували б у процесі навчання розвиток здібностей та інтересів і обов’язково талантів кожної дитини.

    Саме тому Оліївською сільською радою було розроблено Програму заохочення талановитих дітей. Адже діти нашої громади - майбутнє нації, інтелектуальна еліта, гордість, честь, надія і сподівання кожного дорослого.

    І от 6 червня 2019 року в будинку культури села Оліївка пройшло справжнє свято - свято вшанування переможців, свято її величності науки, свято таланту, на якому відзначили найкращих учнів і вчителів, які гідно представили нашу громаду на олімпіадах, змаганнях, турнірах  і конкурсах.

    Ведучий цього захоплюючого дійства Олег Рогов надав слово для відкриття свята Інтелекту, Гордості й Таланту секретарю Оліївської сільської ради Т.Г. Курінній та начальнику відділу освіти ради Л.М Хоцькій. Виступаючі зазначили, що «сьогодні тут, в нашому залі - кращі з кращих. Тут ті, хто славиться навчальними досягненнями, ті, хто заглиблюється в таємниці наук і досліджень. Тут ті, хто, не шкодуючи себе на бігових доріжках і ігрових майданчиках, завойовує призи та медалі. Ті, хто дарує свій талант, свою творчість, своє мистецтво вдячним глядачам. Запальні, яскраві, неповторні та рідненькі.…».

    А далі кращим з кращих вихованців Кам’янської, Оліївської, Некрашівської гімназій та Троковицького природничо-екологічного ліцею було вручено цінні подарунки. Як зазначив ведучий, «сьогодні ми відзначили саме тих  дітей, які своєю сумлінною працею підтвердили, що зерна науки і знань впали в благодатну землю і ростуть, розквітають відмінними оцінками в класних журналах, множаться дослідженнями та власними відкриттями майбутніх академіків і авіаконструкторів, лікарів і політиків, майбутніх будівничих нашої України. Це - майбутня еліта нашої держави, велика надія вчителів і батьків на те, що Україна відродиться і розправить свої могутні крила».

    Уся ця вміло організована «концертно-нагороджувальна» програма супроводжувалася яскравими виступами талановитих учасників учнівської   художньої самодіяльності. Бурхливими оплесками педагоги, батьки та присутні в залі учні зустрічали й проводжали Діану Сич з Троковичів, групу «Домісолька» (Некраші), танець-мікс «Дівчат запальних» з Кам’янки, пісню «Ми за мир» та сценку «Учительська доля» (Оліївка), танець «Мамба 5» у виконанні Валерії Бурової (Кам’янка), Дарину Кохан та Анастасію Охрімчук («Загадай бажання», Некраші), Катерину Жук («Тримай», Троковичі), танець випускників 4-го класу «Флешмоб» (Оліївка) та пісню у виконанні Олександри Мамрай «Щаслива мить» з Троковичів.

    На закінчення свята зі сцени пролунали ось такі чудові слова, сказані головним спеціалістом відділу освіти Оліївської сільської ради Іриною Басун, які можуть бути лейтмотивом сьогоднішньої неординарної події: «Цілеспрямованість, прагнення досягти омріяної мети, працездатність і працелюбність, вміння бачити проблеми в сучасному світі, намагатися дослідити та розв'язати їх - ось характерні риси наших дітей. Начитані, ерудовані, наполегливі, вони не тільки навчаються на відмінно, а й беруть активну участь у житті нашої громади.

    В унісон з нашими серцями б’ються сьогодні і серця ваших батьків. Вони сьогодні з нами і з гордістю спостерігають за кожним вашим рухом. Серце батьків завжди в тривозі за  своїх дітей. Але сьогодні вони випромінюють тільки безмежне тепло своїх сердець вам, щоб ви були щасливі й подолали всі труднощі й негаразди, щоб ви були першими.

    І нехай щороку поповнюються наші Сузір’я новими талановитими зірочками, і збагачується і розширюється наша талановита дитяча родина. Зі святом».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь