Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оліївська громада отримала новий шкільний автобус

Дата: 11.06.2019 13:42
Кількість переглядів: 631

    Фото без опису11 червня 2019 року представники Оліївської ОТГ отримали від уповноважених осіб Житомирської облдержадмістрації та обласної ради ключі та документи на новий шкільний автобус "Богдан А22412" на умовах співфінансування з боку сільської ради у розмірі 30%.

Повна ціна одного автомобільного транспорту становить 1 млн 850 тис. грн.

Автобус отримано відповідно до розпорядження голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича від 23.05.2019 року № 187 «Про централізовану закупівлю, розподіл та передачу шкільних автобусів». Цим розпорядженням було передбачено передачу  "Богдана А22412" також і для Оліївської громади.

    Участь у церемонії передачі шкільного автобуса взяли депутат Оліївської сільської ради А.М. Мельниченко та начальник відділу освіти ради Л.М. Хоцька. А власне ключі від «Богдана» із рук голови ОДА Ігоря Гундича та голови облради Володимира Ширми отримали вихованці Троковицького природничо-екологічного ліцею – Діана Федорчук, учениця 9-го класу, учасниця обласного конкурсу-захисту Малої академії наук, обласної олімпіади з фізики, обласної етнолого-краєзнавчої експедиції «Чуття єдиної родини, та учень 5-го класу Євген Невмержицький, переможець конкурсу читців у громаді «Ти, правди й вольності пророк», активний спортсмен.

    ...А біля Оліївської гімназії на прибуття новенького «Богданчика» вже чекали школярі, педагоги та працівники сільскої ради.
    І секретар ради Тетяна Курінна, не приховуючи щасливих та радісних посмішок, тепло привітала усіх присутніх з цією неординарною подією і висловила впевненість, що нарешті з’явилася реальна можливість вирішити практично усі освітянські транспортні проблеми.

 

    Відділ по зв’язках з громадськістю Оліївської сільської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь