Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Житомирщині допомогли знайти роботу 25 боржникам за виконавчими провадженнями

Дата: 20.06.2019 08:23
Кількість переглядів: 307

       Фото без описуСпівпраця органів державної виконавчої служби Житомирщини з міськими та районними філіями обласного центру зайнятості завдяки укладеному у січні ц. р. Меморандуму між Державною службою зайнятості та Міністерством юстиції України  дала свої результати: за 4 місяці на робітничі спеціальності працевлаштовано 25 боржників.

З них понад половина ті, хто  має майнові зобов’язання зі сплати аліментів. Найбільше працевлаштовано боржників, які мають зобов’язання за рішеннями судів, у Бердичівському (5) та Овруцькому (12) районах.

          Вакансій не бракує, було б бажання. Державна служба зайнятості має всі необхідні механізми, аби перекваліфікувати, навчити, підвищити кваліфікацію шукача роботи. А державні виконавці територіальних відділів державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Житомирській області, у свою чергу,  систематично здійснюють роз’яснювальну роботу з такими боржниками.

          З часу дії меморандуму державні виконавці області надали  1368 консультацій та роз’яснень боржникам. Фактично вони допомагають знайти вихід виконати рішення суду, у тому числі за виконавчими провадженнями про сплату аліментів, якщо боржник не працює і немає майна, забезпечуючи у підсумку права дітей на отримання належних їм коштів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь