Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївській ОТГ втілюється державна Програма енергозбереження

Дата: 25.06.2019 15:36
Кількість переглядів: 780

   В Фото без опису Оліївській сільській раді постійно працюють над покращенням енергозбереження в будинках - утеплюють школи, лікарні, дитячі садочки, клуби. Не забувають і про приведення до належного стану адмінбудинків.

Адже йдеться не лише про енергоощадливість, а й про комфорт та здоров’я працівників і жителів, які щодня звертаються сюди з багатьох важливих питань.

    Нещодавно за рахунок бюджетних коштів була проведена заміна усіх вікон в адмінприміщенні Троковицького старостинського округу. У рамках виконаних робіт було демонтовано старі дерев’яні віконні коробки разом з рамами та підвіконнями і вивезено будівельне сміття. Керівництво та депутатський корпус Оліївської сільської ради наголошують, що на часі проведення енергозберігаючих заходів по всій громаді.

    Незабаром буде проведено утеплення будівлі Троковицького природничо-екологічного ліцею. Працюють у громаді й над вирішенням інших актуальних питань - облаштування дитячого майданчика в Некрашах, ремонту частини будинку культури в селі Троковичі, капітального ремонту футбольного поля в Оліївці та ремонту меморіального комплексу в Світині.

    Також буде продовжено ремонт доріг в селах громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь