Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Депутат Лисенко: п’ятдесят чоловік – це теж люди!

Дата: 17.07.2019 14:33
Кількість переглядів: 1968

     Фото без описуМи вже неодноразово повідомляли, що на виконання Програми соціально-економічного розвитку Оліївської об’єднаної територіальньої громади в населених пунктах другий рік поспіль триває масштабна реконструкція та капітальний ремонт сільських вулиць.

Проте аж до останнього часу лишалося «незачепленим» село Новоселиця, у якому, власне, ніколи й не було доладніх доріг. Бо ті сільські «грунтовки» навіть язик не повертався назвати «дорогами».

     Та ось вже тиждень, як у Новоселиці заасфальтували півкілометрову вулицю Бориса Тена. Шириною 4,5 метри, з метровим узбіччям. Ця справжня радість прийшла до сільчан завдяки наполегливості та безкомпромісності депутата від 13-го округу А.І. Лисенка. Анатолій Іванович «бився» над питанням ремонту новоселицьких шляхів прочинаючи з 2017 року. Скептики дорікали йому – мовляв, у Новоселиці живе щонайбільше 50 людей, тож для чого «вкладатися» у асфальтування вулиць «безперспективного» населеного пункту? Проте депутат Лисенко стояв на своєму: п’ятдесят чоловік – це теж люди, і вони мають, як і усі інші, жити в комфортних умовах. І таки досяг свого...

     Наразі ж, як наголосила секретар Оліївської сільської ради Тетяна Курінна, за наполягання Анатолія Івановича розробляється проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт решти новоселицьких вулиць. Тож асфальту в Новоселиці – бути!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь