Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївській ОТГ продзвеніли шкільні дзвіночки

Дата: 04.09.2019 15:39
Кількість переглядів: 580

  Фото без опису  1 та 2 вересня в загальноосвітніх навчальних закладах Оліївської громади відбулися урочисті лінійки до Дня знань.

   

    Старшокласники, батьки, вчителі, гості вітали головних винуватців свята - першачків. А першокласники, в свою чергу, дарували квіти педагогам, і серед них, своїм першим учителькам.

   

     Святкові заходи відвідали секретар Оліївської сільської ради Тетяна Курінна, начальник відділу освіти Оліївської ОТГ Лариса Хоцька, депутати, очільники старостинських округів, меценати, представники духовенства.

 

     У вітальному слові керівників навчальних закладів було багато добрих побажань, серед яких червоною ниткою проходило побажання учням плідного навчання, а вчителям - наснаги та натхнення. Ну а керівництву та депутатам Оліївської сільської ради представники гімназій та ліцеїв громади дякували за постійну підтримку. Керівники педагогічних колективів відверто кажуть: з якими б питаннями не звертались - жодного разу не відмовили.

 

      Вітаючи учнів та вчителів, секретар Оліївської сільської ради Тетяна Курінна підкреслила, що одним із головних завдань органу місцевого самоврядування в галузі освіти є забезпечення матеріально-технічної бази. Так, у загальноосвітніх закладах, де ще є така потреба, замінюють вікна, проводять термосанацію будівель, ремонтують дахи. Проводяться ремонти класних кімнат, заклади забезпечуються необхідним обладнанням, сучасними меблями.

   

      Усе це є можливим завдяки спільній позиції та злагодженій роботі секретаря Оліївської ради Тетяни Курінної та депутатської групи «За народ» і її голови Йосипа Кучинського. Від їх імені усім цьогорічним першокласникам були вручені канцелярські набори.

 

    Неодмінною складовою першовересневих заходів традиційно є яскрава святкова програма з цікавими концертними номерами. Місцеві юні артисти, як завжди, приємно здивували креативом. Уміють дивувати наші навчальні заклади і успішністю. Про це було сказано, зокрема, під час  нещодавньої серпневої освітянської конференції. 

    

    На завершення батьки та рідні мали змогу вдосталь нафотографуватися з першокласниками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь