Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Орея» привітала освітян та бібліотекарів Оліївської ОТГ

Дата: 03.10.2019 12:29
Кількість переглядів: 763

    Фото без опису2 жовтня в приміщенні будинку культури села Оліївка відбувся святковий захід, присвячений Всеукраїнському дню бібліотек та Дню працівників освіти.

    

    Споконвіку вчитель та бібліотекар – це хранитель мудрості, від якого залежить не просто освіченість наших громадян, а загальний рівень знань, умінь, рівень інтелігентності та, зрештою, вміння жити в сучасному світі.

    

   В Оліївській сільській раді цьогоріч вирішили об'єднати святкування для освітян та бібліотекарів, адже представники цих професій йдуть по життю пліч-о-пліч, і виконують одну велику спільну справу – закладють основи формування особистості дітей, які є майбутнім України.

  

   У своєму вітальному слові секретар Оліївської сільської ради Тетяна Курінна підкреслила, що керівництво та депутатський корпус сільської ради роблять усе можливе для модернізації освітніх та бібліотечних закладів та створення всіх належних умов для комфорної роботи їх працівників та відвідувачів. Тетяна Георгіївна побажала присутнім у святковій залі міцного здоров'я, добробуту, наснаги та натхнення і Божого Благословіння.

  

   Приємний подарунком для хранителів мудрості став концерт славетної Академічної хорової капели "Орея" Житомирської обласної філармонії (засновник, художній керівник та головний диригент - заслужений діяч мистецтв України Олександр Вацек). Колектив, який шанують в різних куточках світу, земляки слухали затамувавши подих. У кінці кожного твору звучали нестримні оплески, а проводжали глядачі неповторних співаків стоячи.

  

    «Орея» підкорила багато всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів. Найвищим досягненням колективу стало перше місце на у 50-му ювілейному Міжнародному конкурсі хорових колективів, який проходив в м. Толоса (Іспанія). Це найпрестижніший конкурс в музичному світі. Свого часу наші земляки вибороли Гран-прі цього музичного форуму, а торік посіли перше місце споміж вололодарів Гран-прі.   

   

     Артисти подарували інтелігентній публіці Оліївської громади свої найкращі твори в різних жанрах та підкреслили, що, об'їздивши півсвіту, найприємніше виступати перед земляками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь