Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Сонячному відзначили День села

Дата: 07.10.2019 15:28
Кількість переглядів: 1886

    Фото без описуУ переддень храмового свята Іоанна Богослова жителі та гості Оліївської громади відзначили День села Сонячне.

 

   Для найменших мешканців святкування розпочалося зі стрибків на батутах, ласування цукровою ватою, попкорном. Дітлахи також залюбки гралися разом із професійними аніматорами, які підготували для малечі цікаву розважально-ігрову програму.

 

  Офіційна частина розпочалася виступом секретаря Оліївської сільської ради Тетяни Курінної. Секретар ради, вітаючи  присутніх, побажала усім миру та злагоди, міцного здоров’я, родинного щастя, добробуту, радості, а селу Сонячному - процвітання, стабільності та розвитку.

 

   «Шановні односельчани! Дорогі друзі! Нехай і надалі ваші ошатні будиночки та квітучі вулиці будуть прикладом для інших громад, як можна і потрібно любити і розвивати своє рідне село!» - звернулася до жителів Сонячного Тетяна Курінна.

 

   У свою чергу, керівництву сільської ради, за плідну співпрацю заради розвитку кожного з сіл громади, подякував представник депутатського корпусу Оліївської сільської ради, начальник відділу зв’язків з громадськістю Анатолій Мельниченко. Він, зокрема, наголосив на результативності такої співпраці, що сьогодні можуть спостерігати жителі на прикладі тих змін, які відбуваються в громаді. Анатолій Мельниченко висловив вдячність депутатській групі "За народ" та персонально її керівнику Йосипу Кучинському за вагомий внесок в розбудову Оліївської громади.

 

   Ну і звичайно ближче до вечора на всіх гостей свята чекав незабутній концерт за участю талановитих місцевих виконавців та спеціальних гостей – заслужених артистів України Яніни та Олександра Яремчуків. Відбувся і вже традиційний розіграш цінних подарунків, одним із яких був велосипед. Завершилося святкування запальною дискотекою та смакуванням каші та юшки, на які всіх люб'язно запросив староста Кам’янського старостинського округу Анатолій Колокольцев.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь