Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Село Троковичі відсвяткувало 435-ліття

Дата: 15.10.2019 12:52
Кількість переглядів: 2352

  Фото без опису 13 жовтня, в переддень свята Покрову Пресвятої Богородиці, Оліївська сільська рада організувала яскраве насичене дійство на День села Троковичі, що цього року відзначає 435-літній ювілей.

 

   До всіх присутніх з вітальним словом звернулися секретар Оліївської сільської ради Тетяна Курінна, староста Троковицького старостинського округу Наталія Рубан та депутат від троковицького округу, начальник управління зв`язків з громадськістю сільської ради Анатолій Мельниченко.

 

   Тетяна Курінна привітала всіх з прийдешнім святом Покрову Пресвятої Богородиці, Днем Захисника України та святом козацтва, побажавши кожному миру, здоров’я, добробуту, а Троковичам - процвітання!

 

   Анатолій Мельниченко розповів про пророблену роботу та, в свою чергу, подякував керівництву сільської ради за плідну співпрацю з депутатським корпусом на благо кожного з сіл громади.

 

   Особливою частиною святкування стали заходи для дітей, адже діти - це майбутнє нашої громади та України. На майданчику біля школи на дітлахів чекала велика кількість розваг. Цікаві конкурси від професійних аніматорів, батути, смачна солодка вата та попкорн, аквагрим тощо.

 

   Родзинкою святкування став концерт за участю самобутніх місцевих виконавців, пісенного колективу «Намисто» та славетного ансамблю «Древляни» на чолі з народним артистом України  Юрієм Градовським. І звичайно ж - розіграш цінних подарунків, головним з яких став велосипед.

 

   Цього дня відбулося також освячення нового футбольного поля та модульної котельні.

 

   Під час перебігу святкування чергували команди ДСНС та поліції. Мали нагоду поєднати важливе з цікавим – діти могли ознайомитися з пожежним автомобілем, специфікою роботи рятувальників. Зокрема, гості свята переглянули показовий виступ з бойового розгортання. Малеча захоплено фотографувалися з бійцями ДСНС, і можливо хтось з них задумався над своєю майбутньою професією.

 

   Долучилися до організації святкування й місцеві підприємці. Приємно відзначити, що підтримали всі, до кого звернулися. Керівництво сільської ради та представники депутатської групи “За народ!” попіклувалася, аби жителям та гостям було цікаво провести свій вихідний.

 

   Свято закінчилося, триває щоденна робота. Як мовиться: разом працюємо - разом відпочиваємо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь