Сільгосппідприємства та виробники продуктів харчування дізнаються більше про Туреччину
Українські малі та середні підприємства, що працюють у галузі сільського господарства та виробництва продуктів харчування, запрошують до участі в практикумі «ABSORB ТУРЕЧЧИНА: Торогові можливості на ринку Туреччини для агросектору та виробників продуктів харчування».
Захід відбудеться 30 жовтня з 15:00 по 18:00 в Києві, за інформаційної підтримки Офісу з просування експорту України.
Учасники практикуму дізнаються:
– Чим цікавий для українських компаній агросектору та виробників готових харчових продуктів ринок Туреччини: обсяг ринку, купівельна спроможність, тренди, аналіз споживачів, ключові гравці на ринку.
– Що потрібно знати, щоб експортувати агро/харчові продукти до Туреччини?
– Особливості бізнес-культури Туреччини.
– Програму та умови участі у Торговій місії до Туреччини для агросектору та виробників харчових продуктів (лютий 2020).
Робоча мова заходу: англійська, переклад не передбачено.
Зареєструватись на практикум та дізнатися більше про подію можна за посиланням: https://preview.mailerlite.com/w2n2m3
Реєстрація триває до 27 жовтня 2019 включно!
Проект фінансується в рамках ініціативи ЄС EU4Business та реалізується ЄБРР
Більше про торгові місії, виставки – дослідження ринку – освітні можливості для МСБ тут: http://m.me/export4sme
Контактна особа:
Ірина Онікієнко, Організатор та керівник торгової місії до Туреччини, Проект «Консолідація експортного потенціалу МСБ та спрощення доступу до зовнішніх ринків», що фінансується в рамках ініціативи ЄС EU4Business та реалізується ЄБРР.
sme@fsr.org.ua
NEW_ABSORB Turkey торгові можливості на ринку Туреччини для виробників агрохарчових продуктів