Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївській ОТГ відбулася нарада директорів

Дата: 31.10.2019 08:55
Кількість переглядів: 610

     Фото без опису25 жовтня відділом освіти Оліївської сільської ради було проведено нараду директорів закладів загальної середньої освіти. На нараду було запрошено головного спеціаліста з питань захисту дітей відділу соціального захисту та охорони здоров′я населення Савельєву О.О., яка ознайомила

керівників закладів освіти з формами влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Було зазначено, що пріоритетними формами влаштування такої категорії дітей є сімейні форми, а саме – усиновлення, опіка та піклування, влаштування в прийомну сім’ю або дитячий будинок сімейного типу. В інтернатний заклад дитина може бути влаштована тимчасово, і це не позбавляє орган опіки та піклування обов’язку вживати заходів щодо пошуку для дитини сім’ї.  

     Також було обговорено питання організації та проведення Всеукраїнського тижня права у закладах освіти, в рамках якого присутні запропонували провести зустріч представників депутатського корпусу з активістами учнівського самоврядування та ознайомитися з роботою відділів апарату Оліївської сільської ради.

     Крім того, присутніми було опрацьовано ряд нормативних документів Міністерства освіти і науки, начальник відділу освіти Хоцька Л.М. ознайомила директорів з розпорядженням Оліївського сільського голови №176-02-О/19 від 22.10 2019 року «Про посилення персональної відповідальності керівників закладів освіти».   

    Наступне важливе питання, яке було розглянуто на нараді, - про організацію та проведення Всеукраїнських предметних олімпіад та участь школярів у конкурсі – захисті МАН. Л.М.  Хоцька наголосила на важливості організації роботи з обдарованою молоддю у закладах освіти.

    Також обговорювалося питання про заходи щодо забезпечення підвищення якості питної води та про посилення роботи з питань створення належних умов для безпечного харчування у закладах освіти.

    Головний спеціаліст  відділу освіти І.О Шикота підкреслила необхідність вчасного введення даних до Державної інформаційної системи освіти тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь