Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївській ОТГ відбулася нарада директорів

Дата: 31.10.2019 08:55
Кількість переглядів: 604

     Фото без опису25 жовтня відділом освіти Оліївської сільської ради було проведено нараду директорів закладів загальної середньої освіти. На нараду було запрошено головного спеціаліста з питань захисту дітей відділу соціального захисту та охорони здоров′я населення Савельєву О.О., яка ознайомила

керівників закладів освіти з формами влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Було зазначено, що пріоритетними формами влаштування такої категорії дітей є сімейні форми, а саме – усиновлення, опіка та піклування, влаштування в прийомну сім’ю або дитячий будинок сімейного типу. В інтернатний заклад дитина може бути влаштована тимчасово, і це не позбавляє орган опіки та піклування обов’язку вживати заходів щодо пошуку для дитини сім’ї.  

     Також було обговорено питання організації та проведення Всеукраїнського тижня права у закладах освіти, в рамках якого присутні запропонували провести зустріч представників депутатського корпусу з активістами учнівського самоврядування та ознайомитися з роботою відділів апарату Оліївської сільської ради.

     Крім того, присутніми було опрацьовано ряд нормативних документів Міністерства освіти і науки, начальник відділу освіти Хоцька Л.М. ознайомила директорів з розпорядженням Оліївського сільського голови №176-02-О/19 від 22.10 2019 року «Про посилення персональної відповідальності керівників закладів освіти».   

    Наступне важливе питання, яке було розглянуто на нараді, - про організацію та проведення Всеукраїнських предметних олімпіад та участь школярів у конкурсі – захисті МАН. Л.М.  Хоцька наголосила на важливості організації роботи з обдарованою молоддю у закладах освіти.

    Також обговорювалося питання про заходи щодо забезпечення підвищення якості питної води та про посилення роботи з питань створення належних умов для безпечного харчування у закладах освіти.

    Головний спеціаліст  відділу освіти І.О Шикота підкреслила необхідність вчасного введення даних до Державної інформаційної системи освіти тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь