Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Маленьких жителів Оліївської громади запросили на зустріч з казкою

Дата: 31.12.2019 09:06
Кількість переглядів: 699

   Фото без описуОліївська сільська рада організувала для дітей громади зустріч зі справжнім святим Миколаєм та друзями - казковими героями. Малечу запросили до Житомирського театру імені І. Кочерги, де на них чекала святкова ігрова програма та нова казка від режисера Петра Авраменка "Фантастична Мері".

 

   Понад тисяча дітей з Оліївської ОТГ отримали запрошення на новорічну казку та можливість отримати солодкі подарунки. Свято відбулося за сприяння депутатського корпусу Оліївської сільської ради та особисто секретаря Ради Тетяни Курінної .

 

   Як зазначила секретар, метою заходу є підвищення рівня естетичного смаку маленьких жителів громади. Організатори прагнуть, аби діти пізнавали кращі зразки мистецтва, намагаються прищеплювати їм правильні цінності. Саме тому вирішили зробити такий подарунок до Нового року та Різдва – запросити на казку до одного з кращих театрів України.

 

   «Оліївська сільська рада запросила всіх дітей громади з усіх 9 населених пунктів, це більше тисячі діток, які приїхали сьогодні сюди подивитись новорічну казку, отримати дрібочку чуда, бо всі ми хочемо якогось чуда кожен рік і кожен день. Тому було прийнято Оліївською сільською радою рішення, його підтримали депутати, були виділені кошти, і сьогодні ми всі тут робимо велике чудо, велике свято», - зазначила секретар Оліївської сільської ради Тетяна Курінна.

 

   Кожен маленький відвідувач мав із собою запрошення на виставу, яке згодом вже після перегляду казки він міг обміняти на солодкий новорічний подарунок. Діти могли побавитись перед виставою, а їх батьки приємно вражені такою турботою про малечу.

 

   «Свято влаштувала наша громада, отримали діти запрошення. Ми дуже раді, що в нас проводяться такі заходи для дітей, для батьків, для духовного розвитку. І що взагалі приділяється максимальна увага молоді. Хотілось би, щоб так було й надалі, щоб про нас та наших дітей не забували», - говорить житель села Троковичі Геннадій Коханчук.

 

   Представники Оліївської ОТГ переконують: й надалі старатимуться організовувати дитяче дозвілля і дбати про майбутнє покоління.

 

   «Сьогоднішнє свято - це підсумок тієї роботи для дітей, яку ми, як громада, проводимо протягом всього року. Наші дітки сьогодні відвідують театр, філармонію, інші культурні, історичні місця в Україні. І це наша подяка, як громади, як депутатського корпусу за їх активну участь у житті нашої громади. Хочу зазначити, що депутатський корпус Оліївської сільської ради буде робити все, щоб наші діти були щасливими», - наголошує депутат Оліївської сільської ради Анатолій Мельниченко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь