Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївській громаді реалізовують Програму профілактики дитячої злочинності, алкоголізму та наркоманії

Дата: 13.01.2020 11:08
Кількість переглядів: 476

   Фото без опису12 січня діти Оліївської громади разом з батьками відвідали Різдвяний концерт у Житомирському академічному театрі імені І. Кочерги.

 

   Поїздка стала нагородою для юнаків та дівчат, які брали участь у спортивних змаганнях. Це черговий крок в реалізації прийнятої Оліївською сільською радою Програми профілактики дитячої злочинності, алкоголізму та наркоманії.

 

   Також в рамках програми 11 січня школярі з Оліївської громади їздили на товариські спортивні змагання до Озерненської гімназії. Змагання пройшли у надзвичайно цікавій та напруженій боротьбі. Всі отримали величезне задоволення. За підсумками змагань, перемогу здобули дівчата з Оліївської громади, а хлопці з Озерного. День розпочався з напутнього слова Благочинного Житомирського районного округу протоієрея Димитрія (Новіцького). Безперечно, поєднання молитви та активного здорового способу життя – ключ до здорового молодого покоління, яке є майбутнім нашої громади та України. Завершилася зустріч загальним солодким столом для всіх учасників змагань. Під час смакування солодощами прозвучали правильні слова щодо виховання та майбутнього молоді.

 

   Діти та батьки висловили слова вдячності Оліївській сільській раді та особисто секретарю Тетяні Курінній, депутатському корпусу і особисто керівнику депутатської групи «За народ!» Йосипу Кучинському. Також дані поїздки стали можливими за підтримки депутата Житомирської міської ради Антона Раковича та приватного підприємця В'ячеслава Сороки.

 

   Укінці місяця в рамках реалізації вищезазначеної Програми на молодь громади чекають змагання з тенісу.

 

   Піднімаючи тему роботи з молоддю, варто підкреслити, що прокласти трамвайну лінію можна за місяць, побудувати місто можна за рік, а для виховання дитини потрібне все життя, і шлях цей тернистий. Актуальними в наш час є виступи юної еко-активістки Грети Тунберг, яка говорить про актуальність людини нового мислення і нового підходу до життя. А як відомо, змінити великий світ можна, розпочавши зі змін  маленького світу навколо тебе.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь