Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2020 08:00
Кількість переглядів: 423

    Фото без описуШановні друзі, колеги, дорогі земляки! Уже минуло століття, відколи український народ отримав втілення свого багатовікового прагнення – прагнення створити незалежну єдину соборну державу, прагнення об'єднати землі, які з історичних причин були розділені між різними країнами.

   Ця мрія здійснилася 22 січня 1919 року, і сьогодні цей знаменний день є особливою датою в нашому календарі, величним державним святом – Днем Соборності України.

   Возз’єднання українців на своїй землі в єдиній Українській державі – вияв народної волі до самовизначення і консолідації, свідчення політичної зрілості нації.

   Головний урок Злуки – це усвідомлення того, що тільки в єдності сила і перемога. День Соборності назавжди буде джерелом упевненості у нашому кращому майбутті, що зросла і зміцніла у віковій визвольній боротьбі українського народу.

  Усім нам у цей знаменний день хочеться побажати любити свою рідну Україну, берегти її, піклуватися про неї. Миру, добробуту, мудрості у прийнятті доленосних рішень. Нехай віра в демократичну, соборну й розвинуту Україну додає нам наснаги творити свої щоденні добрі справи заради нашої Батьківщини й один одного.

 

Секретар Оліївської сільської ради

Тетяна Курінна

та представники депутатського корпусу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь