Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївській ОТГ підвищуються стандарти надання первинної меддопомоги

Дата: 06.02.2020 09:40
Кількість переглядів: 1438

   В Оліївській сільській раді постійно працюють над підвищенням стандартів надання публічних послуг, зокрема в сфері медицини та освіти. У цьому році планується ввести в дію нову амбулаторію загальної практики сімейної медицини (АЗПСМ) в селі Оліївка по вулиці Зоряній, що дасть змогу ще більше покращити доступність медичної допомоги для населення.

   У новій амбулаторії передбачено житло на 1-2 лікарів, що дасть змогу залучити молодих спеціалістів, які будуть упевнені у своєму майбутньому і зможуть віддавати всю свою енергію та вміння жителям громади.

   В порівнянні з іншими медичними закладами, що нині будуються в області, будівництво АЗПСМ в Оліївці вже виходить на завершальну стадію. Зокрема, здійснено утеплення, проведено опалення, проводяться внутрішні роботи. Будівництво відбувається у співфінансуванні з Житомирською ОДА в розмірі 37 % з бюджету Оліївської сільської ради.

   Також, поряд з іншими проєктами, проводиться реконструкція фельдшерського пункту в селі Довжик. Зокрема, тут облаштовано туалет; встановлено вентиляцію, нове опалення, електрообладання, вперше закуплено дизельний генератор. Також проведено комплексну термосанацію, замінено підлогу, стелю, відремонтовано стіни, замінено всі вікна та двері.

   Дана робота, пов'язана з життям та здоров'ям земляків, є пріоритетною для керівництва Оліївської сільської ради та особисто секретаря Тетяни Курінної, депутатського корпусу і особисто керівника депутатської групи «За народ!» Йосипа Кучинського.

   Також в новому році триває здійснення якісних змін у закладах культури, спорту та освіти громади. Зокрема, силами КП «Здобуток» Оліївської сільської ради освітлено територію навколо Оліївської гімназії та дитячого майданчика; також освітлено дитячий майданчик у селі Світин та футбольне поле в Троковичах.

   Слідкуйте за нашим Інтернет-сайтом, аби знати більше про життя рідної громади!

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь