Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Талановиті жителі заполонили громаду атмосферою кохання

Дата: 19.02.2020 15:32
Кількість переглядів: 756

    У закладах культури Оліївської ОТГ відбулися творчі заходи, присвячені темі найромантичнішого почуття – кохання. Їх метою було натякнути люблячим серцям, що проявляти любов один до одного необхідно не в якісь спеціальні дати, а кожного дня.

    Творчі особистості нашої громади під наставництвом очільників будинків культури та  клубів продемонстрували свої таланти та чудові організаторські здібності, підготувавши яскраві концертні номери, цікаві конкурси та інші сюрпризи.

    Зокрема, святковий захід у селі Світин продемонстрував співочі таланти наших земляків та їхні вміння декламувати кращу поезію про кохання. Цікавими були і конкурси для глядачів. Захід порадував гостей і підбором репертуару і оригінально прикрашеною сценою, а головне – запальним, позитивним настроєм, який подарували всім юні артисти під керівництвом завідуючої сільським клубом Людмили Мосійчук.

   Оригінальне святкове караоке підготував колектив будинку культури села Кам'янка на чолі з Тамарою Ващук. Жителі старостинського округу мали змогу почути свої улюблені пісні та спробувати себе в ролі співаків.

    Оригінальними гумористичними сценками та ексклюзивними номерами порадував творчий колектив клубу села Некраші під керівництвом Ольги Юхимчук. Допомагали у проведенні заходу некрашівцям і їхні колеги з Оліївського будинку культури. Приємно вражала прикрашена сцена, яскраві детально підібрані костюми і загальний позитивний настрій, який створили артисти. Глядацька зала не втомлювалася аплодувати та кричати «браво!». Приємно, що творчий колектив у Некрашах постійно поповнюється - кожного разу на сцену виходять нові артисти, демонструючи неабиякі таланти. 

    Завідуюча сільським клубом Ольга Юхимчук закликала усіх охочих вливатися в їхню дружню клубівську родину і обіцяла допомогти проявити творчі задатки.

    Життя в Оліївській ОТГ вирує. Як люблять у нас повторювати: «Разом працюємо – разом відпочиваємо!»

 

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь