Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем землевпорядника!

Дата: 14.03.2020 16:44
Кількість переглядів: 550

    Щорічно в другу суботу березня в Україні відзначається День землевпорядника.

Професійне свято землевпорядників запроваджено з 1999 року, коли Указом Президента № 1556/99 була підтримана ініціатива Державного комітету України з земельних ресурсів і Спілки землевпорядників України.

   Розвиток суспільства в усі часи був пов’язаний з землею, яка і зараз залишається головним засобом для існування людства і джерелом суспільного багатства.

   Сучасний землевпорядник – це фахівець в галузі державного управління, економіки, екології, права, сільського господарства, територіального планування, геоінформатики, який вміє якісно і на високому кваліфікаційному рівні готувати управлінські й проектні рішення, розробляти документацію із землеустрою.

   Землевпорядники стежать за тим, щоб земля використовувалася раціонально і ефективно. Вони мають добре знати закони, щоб вести планування і документацію. Від їх професіоналізму залежить, наскільки по-господарськи використовується земля та в якому стані вона буде передана нащадкам.

    Саме такі відповідальні професіонали працюють у нашій громаді.

    Цього дня щиро вітаємо працівників Відділу земельних відносин, екології та охорони навколишнього середовища Оліївської сільської ради та всіх, хто пов’язав своє життя з землею - основою основ будь-якої країни.

    Щиро бажаємо Вам, шановні землевпорядники, міцного здоров’я, наснаги та натхнення на професійній ниві, особистого щастя, добробуту, всіх земних благ Вашим рідним та близьким. Нехай робота завжди буде в радість.

 

З повагою,

секретар Оліївської сільської ради

Анатолій Мельниченко

та депутатський корпус

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь