Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Після звернення секретаря Оліївської сільської ради запроваджують спеціальний рейс для медиків

Дата: 26.03.2020 13:28
Кількість переглядів: 2233

    Учора відбулася селекторна нарада голови Житомирської обласної державної адміністрації Віталія Бунечка з очільниками об’єднаних територіальних громад та райдержадміністрацій. Під час наради секретар Оліївської сільської ради Анатолій Мельниченко озвучив питання про те, що близько 60 жителів нашої громади працюють у медичних закладах, які розміщені на території Житомирської ОТГ.  Ці люди не сидять вдома, а щодня за будь-яких умов мають бути на роботі, піклуючись про здоров’я наших співгромадян.

   Попри обіцяне підвезення медичних працівників, наші односельчани змушені самі шукати шляхи, як дістатися до медичних закладів, у яких працюють, та відповідно як доїхати з роботи додому.

    Оліївська громада не стала чекати, поки Житомирська ОДА вирішить дане питання. Знаходимо можливість підвозити на роботу працівників медичних закладів, розташованих у наших селах. Крім того, реагуючи на звернення Черняхівської районної лікарні, паралельно з підвозом працівників у медичні заклади нашої громади, вдалося організувати підвезення наших односельчан, які працюють у лікарні в Черняхові. Що ж до односельчан, які  працюють у медзакладах на території обласного центру, кілька днів намагаємося підвозити їх власними силами. Також дякуємо нашим односельчанам, хто долучився до підвозу медичних працівників власним транспортом! 

    А з понеділка, 30 березня, Житомирською обласною державною адміністрацією прийнято рішення запровадити спеціальний регулярний рейс для підвезення медичних працівників за маршрутом Некраші - Троковичі - Піщанка - Оліївка - Житомирська обласна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського.  

Графік руху автобуса:

Виїзд із с. Некраші: 06:10; 10:10; 15:10

Виїзд із Обласної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського: 08:40; 13:20; 15:50; 17:50

(По місту Житомиру автобус курсуватиме вулицями Івана Франка, Хлібна, Михайла Грушевського (колишня Котовського), Покровська (колишня Щорса)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь