Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Анатолій Мельниченко: «Якісні дороги - це безпека наших громадян»

Дата: 23.04.2020 08:23
Кількість переглядів: 1112

   Фото без описуПопри суттєве зменшення надходжень до бюджету, у зв'язку з коронавірусом, в Оліївській громаді, по мірі можливості, продовжуються ремонтні дорожні роботи.

За словами секретаря Оліївської сільської ради Анатолія Мельниченка, ремонт доріг є стратегічним напрямом у роботі керівництва та депутатського корпусу ради.

   «На думку експертів, саме якісні дороги в Україні стануть якщо не запобіжником, то принаймні пом’якшувачем зовнішньої міграції. Доведено, що молодь, масово виїжджаючи з українських сіл закордон, прямує не стільки за заробітком коштів, скільки за якістю життя. Молоді люди будуть залишатися в наших селах лише тоді, коли вони зможуть по якісних дорогах поїхати працювати в сусіднє місто, замість того, щоб їхати в іншу країну. На дорогу їм не прийдеться витрачати по 4 години на день, вбиваючи свій автомобіль в суцільному бездоріжжі. Якісні дороги – це можливість дітям без проблем діставатися до школи, садочка. Автошляхи в такому стані, як вони є сьогодні, – це і пряма загроза життю наших людей. Адже, долаючи перешкоди на дорозі, ми або пацієнтів не довозимо до лікаря, або лікаря до пацієнтів…», - наголошує Анатолій Мельниченко. 

   У цьому році капітально відремонтовано дороги по вулицях: Житомирській (від буд. 10 до буд. 30), ІІ провулок Підприємців, Зоряна (від буд. 35 до вул. Хмільова), І. Сікорського (від кладовища до буд. 93) с. Оліївка;  Космонавтів, с. Довжик; Михайлівська, с. Троковичі (проведено ремонт частини дороги, відповідно наявних коштів, та в перспективі, при відповідному наповненні бюджету, ремонт буде завершено).

   Також проведено поточний ремонт по вулицях: Вишпільська, а також стоянка біля кладовища, масив Крошенський, с. Оліївка; Високівська (від буд. 28 до буд. 32), Троковицька (від буд. 32 до буд. 34), с. Некраші. 

   Крім того, проводиться реконструкція вуличного освітлення в с. Довжик, найближчим часом розпочнеться капітальний ремонт вуличного освітлення масиву Крошенський в с. Оліївка та дренажної мережі по вул. Б. Хмельницького в с. Довжик.

   Після завершення карантину та повернення до звичного режиму роботи сільської ради планується провести ремонт дорожнього покриття по вулицях: Івана Огієнка, с. Новоселиця; Б. Хмельницького, с. Довжик; Пасічна, с. Троковичі; Вишнева, с. Некраші; Петра Болбочана, с. Оліївка;  пров. Арзамакіна, с. Кам'янка, а також будівництво футбольного поля в с. Світин.

   При надходженні нормального фінансування кількість об`єктів буде значно збільшено. 

   За минулий рік на території громади капітально відремонтовано в твердому покритті 42 вулиці загальною протяжністю 20 кілометрів на суму понад 50 млн. грн. та здійснено поточні ремонти дорожнього покриття 10 вулиць протяжністю 5 кілометрів на суму понад 1 млн. гривень.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь