Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Європа починається з кожного нашого села, з кожної вулиці!

Дата: 16.05.2020 14:59
Кількість переглядів: 305

Фото без опису   Шановні жителі Оліївської громади! Сьогодні в Україні відзначається День Європи.

   Рішення щодо відзначення Дня Європи в Європейському Союзі було прийнято у 1985 році на Саміті Ради ЄС у Мілані.  З травня 2003 року День Європи святкується і в нашій державі.

   Ми повинні пам’ятати, що географічний центр Європи знаходиться саме в Україні. Тому, говорячи про Європу, ми маємо утверджувати наші українські  традиції і зробити все, аби рівень життя і стандарти у всіх сферах в нашій державі були на рівні розвинутих країн Європи. 

   У цей день українці мають нагоду не лише поділилися один з одним захопленими враженнями від перебування в країнах Європи, а й подумати, що кожен з нас може зробити, аби у нас були такі ж чисті вулиці і такі ж якісні послуги, як у Європі. 

   Ми маємо спілкуватися з Європою не як «бідний родич» - маємо зробити все можливе тут, у своїй країні, аби ми дійсно могли на рівних спілкуватися з нашими європейськими партнерами. Потрібно, щоб кожен почав будувати Європу в Україні, починаючи з власної вулиці, власного села, власного міста.

   Вітаємо жителів нашої громади з Днем Європи та бажаємо всім міцного здоров’я, добробуту та стабільності і розвитку нашій Батьківщині! Сьогоднішнє свято вкотре нагадує нам, що Європа як символ якості життя, поваги до людини, символ тандему прав та відповідальності починається не за кордоном України – вона починається з кожного з нас, де б він не був.

 

З повагою,

секретар Оліївської сільської ради 

Анатолій Мельниченко

та депутатський корпус


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь