Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївській громаді відзначили День захисту дітей

Дата: 02.06.2020 11:16
Кількість переглядів: 490

   Враховуючи карантинні обмеження, у зв’язку з розповсюдженням захворювання COVID-19, на території Оліївської сільської ради все таки відбулися заходи до Дня захисту дітей. 

   28 травня 2020 року на засіданні виконавчого комітету розглянуто питання «Про стан соціального захисту дітей на території Оліївської сільської ради» та прийнято відповідне рішення.

   З 10 по 31 травня поточного року відповідно до Положення про фестиваль дитячого малюнку «Моя громада – моя країна!», затвердженого розпорядженням Оліївського сільського голови,  діти шкільного віку, які проживають на території  громади, проявили свої творчі здібності та висловили власну думку про оточуючий світ у формі малюнків в режимі онлайн. 81 творча робота, що надійшла від дітей, була розміщена на офіційному сайті сільської ради у рубриці «Дитячий альбом», ознайомитись з якими може кожен охочий. Також слід зазначити, що активну участь у фестивалі взяли учні Оліївської, Кам’янської, Некрашівської гімназій та Троковицького природничо-екологічного ліцею, а також дошкільнята.

   Окрім того, аби підтримати  дітей, які залишились без батьківського піклування та виховуються у сім’ях наших громадян, родини з дітьми, які з різних причин перебувають у складних життєвих обставинах, керівництвом ради прийнято рішення надати гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування 50 дітям зазначеної категорії. Вищезазначену допомогу працівники соціальної сфери  доставили дітям за їх місцем проживання напередодні свята.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь