Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На сесії зроблено черговий крок щодо ремонту "обласних" доріг у громаді

Дата: 01.07.2020 15:52
Кількість переглядів: 896

Фото без опису   26 червня під головуванням секретаря ради Анатолія Мельниченка пройшло пленарне засідання 35-ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради, за участю заступника сільського голови Валерія Петрука, старост старостинських округів, керівників структурних підрозділів, працівників апарату ради. Відповідно до пункту 5 регламенту Оліївської сільської ради, засідання було закритим, у зв’язку з посиленням карантинних обмежень через зростання кількості хворих на COVID-19.

   У ході сесійного засідання депутати розглянули та прийняли відповідні рішення з майже 50 питань порядку денного.

   Зокрема, на пропозицію начальника фінансового відділу Лілії Дякевич було затверджено звіт про виконання сільського бюджету за І квартал 2020 року та встановлено і затверджено на території сільської ради місцевих податків та зборів.

   Після доповіді директора  КЗ «Центр  надання  соціальних  послуг» Ірини Шикоти було надано дозвіл на придбання  велосипедів для соціальних робітників Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Оліївської сільської ради».

   Крім того, обговоривши пропозицію начальника  відділу  освіти Олександра Антонюка, депутати затвердили співфінансування  з місцевого бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної  середньої освіти “Нова українська школа”.

   Також присутні на сесії заслухали інформацію т.в.о. начальника Житомирського районного відділу поліції Житомирського ВП ГУНП в Житомирській області Володимира Богаткова.

   Серед інших важливих рішень, прийнятих 35-ю сесією сільської ради, – надання матеріальної допомоги жителям; надання дозволу на придбання  дитячих ігрових майданчиків; внесення змін до сільського бюджету.

   Крім того, було розглянуто низку проектів рішень щодо земельних питань, містобудівної документації та дорожнього будівництва.

   Зокрема, депутати затвердили проєктно-кошторисну документацію на  капітальний ремонт дорожнього покриття по вулицях Оліївської сільської ради та «Поточний середній ремонт  автомобільної дороги загального користування   місцевого значення С062201 Троковичі-Гадзинка  ч/з Городище км 0+000 – км 2+630, Житомирська область». На часі – спілкування з представниками області щодо довгоочікуваного ремонту доріг загального користування місцевого значення (під’їзд до села Світин, дорога Кам’янка-Новоселиця та вулиця Нескорених у селі Довжик).

   Ознайомитися із рішеннями 35-ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради, після набуття ними чинності у визначеному законодавством порядку, буде можливо в розділі «Офіційні документи» цього веб-сайту.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь