Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники Оліївської сільської ради відвідали Боратинську ОТГ

Дата: 20.07.2020 11:47
Кількість переглядів: 1669

     Нещодавно секретар Оліївської сільської ради Анатолій Мельниченко разом з колегами відвідав Боратинську ОТГ, що знаходиться у Луцькому районі Волинської області.

   Боратинська сільська рада є однією з найуспішніших громад в Україні. Минулого року ОТГ зайняла перше місце у своїй категорії у рейтингу найбагатших громад нашої країни. Дана громада разом з іще двома волинськими громадами увійшли в ТОП-20 найуспішніших за показниками фінансової діяльності. У третій класифікаційній групі (ОТГ з чисельністю населення від 5 до 10 тис. жителів) із 227 громад Боратинська громада посіла перше місце в Україні.

   До того ж, на території Боратинської ОТГ, як і на території Оліївської, розміщений завод Кромберг енд Шуберт.

   Слід зазначити, що одним з досягнень громади на сьогодні є ремонт доріг загального користування місцевого значення. Завдяки співпраці з Волинською ОДА, Боратинська сільська рада ремонтує дані автошляхи.

   Подібні автошляхи проходять і територією нашої громади. Успішним досвідом вирішення цього питання зокрема й поділилися з представниками Оліївської сільської ради в Боратинській громаді.

    Зокрема під час зустрічі торкнулися і питання вивозу сміття. В Оліївській ОТГ на сьогодні сміття вивозять безкоштовно, а от в Боратинській дана послуга є платною, однак тут знайшли можливість вивозити сміття за зниженими помірними тарифами, аби збалансувати якість і доступність даної послуги.

   Секретар Оліївської сільської ради Анатолій Мельниченко зазначив, що Боратинська ОТГ є взірцем для багатьох громад сьогодні.

    «Приїхавши сюди, ми побачили гарний приклад, який можна переймати, побачили той рівень, до якого варто прагнути. Гарні дороги, комунальники, які обожнюють свою роботу, співпраця з обласною державною адміністрацією - це те, що сьогодні має Боратинська ОТГ і над чим працюємо ми в своїй громаді. Ми не покладаємо рук у цьому напрямку і будемо йти до поставлених цілей, аби жителям нашої громади було чим пишатися», - сказав Анатолій Мельниченко.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь