Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївці на прохання місцевих мешканців ліквідували аварійні дерева

Дата: 20.08.2020 11:54
Кількість переглядів: 1051

   У с. Оліївка по вулиці Андріївській працівники КП «Здобуток» проводили роботи з санітарної обрізки дерев, які знаходились у незадовільному стані. У травні цього року жителька даної вулиці зверталася до Оліївської сільської ради з проханням зрізати по даній вулиці аварійні дерева та гілки.

   У липні комісія з видалення дерев, кущів, газонів і квітників виїхала за вказаною адресою. Обстеживши зазначені у зверненні об’єкти, члени комісії дійшли висновку, що зелені насадження знаходяться в аварійному стані та склали акти щодо обрізання 11 дерев і видалення одного аварійно-небезпечного дерева. Розглядалося дане питання і на черговому засіданні виконавчого комітету сільської ради. Члени виконкому затвердили складені комісією акти.

   Тож, під час виконання робіт до комунальників підійшов чоловік, який також проживає по даній вулиці. Побачивши, що комунальники обрізають дерева, місцевий мешканець поставив свою автівку біля місця обрізки дерев та викликав працівників поліції. Аби не пошкодити авто власника, роботи було призупинено.

    Також чоловік почав висловлювати невдоволення через те, що зрізання аварійних насаджень, на його думку, комунальники почали не з того місця, та складені комісією акти нібито не відповідають дійсності.

   Окрім того, чоловіка обурило те, що зрізати насадження почали не біля його будинку, адже, за його словами, у 2019 році він також звертався з даним питанням до сільської ради, проте йому відмовили.

   На місце виїхали представники Оліївської сільської ради. Розібравшись у ситуації, вони порадили чоловіку знову звернутися з даним питанням до органів місцевого самоврядування, проте така відповідь чоловіка не задовільнила.

   Зі свого боку, представники сільської ради також викликали правоохоронців. Прибувши на місце, поліціянти попросили чоловіка прибрати авто та склали відповідні протоколи. Після врегулювання питання роботи було відновлено.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь