Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання 37-ї сесії Оліївської сільської ради

Дата: 15.09.2020 12:16
Кількість переглядів: 532

11 вересня 2020 року під головуванням секретаря ради Мельниченка Анатолія пройшло пленарне засідання 37-ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради, за участю старост Кам’янського та Троковицького старостинських округів, працівників апарату ради.

У ході сесійного засідання депутати розглянули та прийняли відповідні рішення з 31 питання порядку денного. Зокрема, депутати затвердили проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт дорожнього покриття автомобільної дороги загального користування місцевого значення С060627 Кам’янка – Новоселиця.

Серед інших важливих рішень, прийнятих 37-ю сесією сільської ради, – затвердження переліку громадян, яким буде надано матеріальну допомогу. Також було затверджено Порядок виявлення, обліку та набуття у комунальну власність Оліївської сільської ради майна відумерлої спадщини та безхазяйного майна.

З питанням про затвердження Програми організації харчування учнів та вихованців у закладах освіти Оліївської сільської ради на 2020-2022 роки виступив начальник відділу освіти Антонюк Олександр Миколайович.

 Окрім того, було розглянуто низку проектів рішень щодо земельних питань, містобудівної документації та дорожнього будівництва.

Ознайомитися із рішеннями 37-ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради, після набуття ними чинності у визначеному законодавством порядку, буде можливо в розділі «Офіційні документи» цього веб-сайту.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь