Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

1 жовтня  - Міжнародний день людей похилого віку, а також Всеукраїнський День ветерана

Дата: 01.10.2020 12:14
Кількість переглядів: 609

Сьогодні у кожного з нас є можливість нагадати  нашим бабусям та дідусям, що любов до них у нашому серці невичерпна. Цього дня, святий обовязок кожного з нас бути милосердним та дбайливим до людей, які залишилися безпорадними та самотніми, наодинці зі своїми проблемами.

Оліївська сільська рада має на обслуговуванні 44 одиноких пенсіонерів, які кожного дня, щогодини, потребують уваги, допомоги та піклування.

«Майже кожного дня, пенсіонери Оліївської громади охоплені турботою наших соціальних працівників. Допомога по господарству, купівля продуктів харчування, приготування їжі, тощо.  Не покладаючи рук, наші соціальні робітники, як бджілки, трудяться задля своїх підопічних», - розповідають у КЗ "Центр надання соціальних послуг Оліївської сільської ради".

Окрім того, сьогодні, 63 жителям похилого віку нашої громади, було надано матеріальну допомогу.

«Ми розуміємо, що сьогодні пенсіонери є найвразливішою ланкою населення, тому підтримуємо їх як можемо. Найстрашніше для старенької людини – залишитися на схилі літ самотнім, без підтримки рідних та близьких. Саме тому, ми відчуваємо і завжди пам’ятаємо про покладену на нас відповідальність.

 Наші пенсіонери не забуті. Ми забезпечуємо їх талонами на проїзд, оформлюємо субсидії, матеріальною допомогою, забезпечуємо всім необхідни під час епідемії », - говорить начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Оліївської сільської ради Пелехівський Дмитро.

Максим Рильський говорив: «Хто не памятає свого минулого, той не вартий свого майбутнього». Як  доречно ці слова закликають не відрікатися від своєї історії та тих, хто її творив.

Досвід, вміння, мудрість – найцінніший скарб літніх людей.

«Хочу висловити безмежну вдячність старшому поколінню за знання та безцінні поради. Шана та низький уклін вам, любі пенсіонери. І хоча держава сьогодні не ставить людей поважного віку у пріоритет, ми ніколи не покинемо Вас на призволяще! Ви - наша мудрість. Ви – приклад для наслідування. Наш обовязок – це турбота про Вас і ми будемо нести його з гідністю!», - звернувся до людей поважного віку секретар Анатолій Мельниченко.

Також, з нагоди Дня ветерана, від секретаря ради та всього депутатського корпусу,  бажаємо усім міцного здоров’я, довголіття, миру та злагоди у ваших серцях!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь