Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оліївська громада надихає музикантів на творчі звершення

Дата: 01.10.2020 15:57
Кількість переглядів: 939

Рік тому на сайті нашої громади вийшло ексклюзивне інтерв’ю з українською співачкою Лєною Дарк під заголовком «Значна частина моїх пісень написана на оліївській землі»

Талановита артистка стала спеціальною гостею святкового концерту до Дня села Довжика. Тоді народна улюблениця поділилася враженнями від спілкування з краянами та розповіла, що пов’язує її з нашою громадою.

Сьогодні Лєна виступає на найпрестижніших концертних майданчиках України, однак не оминає нагоди заспівати й на рідній Житомирщині. Тут починався її творчий шлях, тут зароджувалася мрія стати артисткою.

У гості до батьків у Хорошів Лєна Дарк їздить дорогою, яка також пролягає через територію Оліївської ОТГ. Саме «польотам» цією міжнародною трасою артистка присвятила пісню «Полечу». Там є такі слова: «І я – мов збитий на арені матадор! Ну постривай, мій дорогенький автодор!».

Добрий гумор і любов до рідної землі, щирих, добрих людей, які живуть і трудяться поряд, є характерними рисами творчості артистки. Глядачі відчувають цю любов і відповідають їй взаємністю.

Як бачимо, ще нещодавно ми могли лише посміятися, аби не заплакати, через стан наших доріг, який  був плачевним. Проте, ситуація змінилась на краще. Дорога, оспівана артисткою, сьогодні виглядає як одна з кращих європейських доріг. Також в Оліївській громаді капітально відремонтовано в твердому покритті 50 км доріг, ще частина доріг буде відремонтована незабаром. За наступні 5 років усі села громади будуть сполучені якісними дорогами, поступово будуть заасфальтовані і всі інші дороги в громаді, яка тепер збільшилася ще на 12 сіл. Як ми повідомляли, провівши довгу велику роботу, в Оліївській сільській раді нарешті знайшли можливість асфальтувати дороги в громаді, які перебувають на балансі області.

Тож тепер артисти зможуть приїздити до нас з концертами і не хвилюватися, що їх високі підбори потраплять у ями на дорозі. От тільки чекаємо завершення карантину, аби вітати улюблених артистів у нас в громаді. А поки слухаємо гарні пісні онлайн і вітаємо всіх з Днем музики та Днем кави!

Фото без опису

Лєна Дарк в гостях в Оліївській громаді

Фото без опису

Жителі Оліївської громади на концерті Лєни Дарк

Фото без опису

Фото без опису

Лєна Дарк - член журі Першого пісенного фестивалю на воді «Music Water Fest» (Оліївська ОТГ)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь