Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святковий концерт, нагороди та привітання: в Оліївській ОТГ відзначили День вчителя (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Дата: 05.10.2020 12:51
Кількість переглядів: 2016

Кожного року в першу неділю жовтня в Україні відзначають День вчителя. Мудрі, завжди привітні та працелюбні – навіть цих слів не вистачить, щоб описати наших освітян.

Аби подякувати вчителям нашої громади за наполегливу працю, керівництвом Оліївської сільської ради було організовано концертну програму та церемонію нагородження.

За словами секретаря ради Анатолія Мельниченка, дуже хотілося, щоб вчителі відчули, що їхню працю шанують і підтримують. Вітаючи педагогів, Анатолій Мельниченко наголосив: «Цього дня хочеться, щоб ви, шановні вчителі, забули про всі проблеми та незгоди. Ми намагалися зробити це свято яскравим, щоб ви трішки відволіклися від завжди клопіткої роботи. Сьогодні Ви закладаєте наше спільне майбутнє, виховуючи дітей громади. Тож, бажаю Вам спокійних уроків, слухняних учнів та довгого і щасливого життя! Вірю, що всі побажання, які сьогодні Вам адресують, здійсняться!».

Для гостей свята своє мистецтво дарували гурт «Древляни» та народний артист України Юрій Градовський, який порадував слухачів не лише своєю чудовою музикою, а й душевною поезією. Також відомі хіти виконали заслужені артисти України Яніна та Олександр Яремчуки.

«Шановні друзі, я щиро радий, що Ви сьогодні завітали на наше свято. Ми дійсно дуже старалися, щоб Вам сподобалось, адже робота, яку Ви виконуєте, варта найвищої похвали. Сьогодні керівництво та депутатський корпус сільської ради роблять усе можливе, аби створити комфортні умови навчання та виховання дітей. На сьогодні Троковицький природничо-екологічний ліцей вийшов на рівень міста по обладнанню класів та самого приміщення, так само як і Оліївська гімназія. Я думаю, що незабаром на такий рівень вийдуть і всі навчальні заклади нашої громади. Хочеться побажати Вам більше таких свят в житті та мінімум клопотів!»,- звернувся до колег начальник відділу освіти Оліївської сільської ради Олександр Антонюк.

Шановні працівники освіти, ще раз бажаємо вам миру, злагоди та тільки позитивних емоцій!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь