Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оліївська сільська рада співфінансує придбання шкільного автобуса для освітян громади!

Дата: 05.10.2020 16:38
Кількість переглядів: 454

З метою забезпечення рівного доступу до якісної освіти й умов навчання дітей Оліївської громади, у лютому 2020 року Оліївська сільська рада звернулась до Житомирської ОДА з пропозицією про включення до розподілу освітньої субвенції у 2020 році за напрямом «Придбання шкільних автобусів, у тому числі обладнаних місцями для дітей з особливими освітніми потребами» питання придбання шкільного автобусу.

Сільська рада вже проплатила кошти на придбання автобуса у розмірі 30% його вартості. Це вже третій автобус для закладів загальної середньої освіти громади.

 «Наша мета – будувати освітній простір саме в опорних школах громади. Люди, що промовляють гасло «немає школи – немає села», втрачають з поля зору найголовніше – школа існує заради дитини, а не дитина існує для того, щоб стояла будівля школи чи оплачувалися години вчителя. Школа потрібна для того, аби наші діти отримали якісну освіту, яка стане для них квитком у майбутнє. І тому наша мета – створити таку інфраструктуру закладів, щоб ми могли підвезти до якісної, добре обладнаної школи, у якій є хороші вчителі, кожного школяра», - розповідає начальник відділу освіти Оліївської сільської ради Олександр Антонюк.

 «Для нас важливо, аби процес навчання та виховання був якісним і безпечним. Для цього створюємо всі належні умови. Якісні дороги і комфортні автобуси – в пріоритеті, аби діти та вчителі могли без проблем діставатися до освітніх закладів»,- наголошує секретар Оліївської сільської ради Анатолій Мельниченко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь