Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочалися заходи з вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Дата: 12.12.2020 11:18
Кількість переглядів: 582

Напередодні Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС представники Оліївської громади та активісти чорнобильського руху поклали квіти до пам’ятного меморіалу «Тим, кому завдячуємо життям», що знаходиться у селищі Новогуйвинському Житомирського району.

Загиблих ліквідаторів присутні вшанували хвилиною мовчання. Присутні на заході герої, які захистили наше сьогодення від чорнобильського лиха, були нагороджені грамотами та подяками. Також ліквідатори вручили грамоту Оліївському сільському голові Анатолію Мельниченку за підтримку та небайдужість.

«Анатолій Михайлович ніколи не забував про нас. Кожного року нам виділяються продуктові набори, матеріальна допомога. Ми дуже вдячні йому за турботу, яку він виявляє до нас. Ми знаємо, що завжди можемо розраховувати на його допомогу», - розповів учасник ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, наш земляк Сергій Дзюбенко.

В Оліївській громаді проживає 33 ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Кожен з них у ці грудневі дні уже традиційно отримає продуктові набори від сільської ради.

Подвиг тих, хто врятував світ від чорнобильського лиха, має надихати кожного з нас бути гідним громадянином, плекати в собі найкращі людські якості, мати таку любов, аби, як сказано в Євангелії, бути готовим «положить душу свою за други своя».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь