Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти громади

Дата: 20.01.2021 17:00
Кількість переглядів: 373

          18 січня за ініціативи відділу освіти Оліївської сільської ради відбулася нарада з директорами закладів загальної середньої освіти.

          Розглядалися актуальні питання щодо роботи освітніх закладів громади. Пріоритетним стало питання  організації безпечного та  якісного  харчування школярів відповідно до системи харчової безпеки, яка базується на аналізі ризиків і контролю критичних точок (HACCP). 

          В Оліївській громаді розроблена та діє Програма «Дітям Житомирщини – безпечне та якісне харчування». У зв′язку з цим надзвичайно важливим є забезпечення закладів освіти водою, що відповідає всім вимогам та показникам якості. Наразі це найбільш складне завдання, яке потребує вирішення в найкоротші терміни та стоїть на контролі, як у відділі освіти сільської ради, так і в сільського голови. 

          Були обговорені питання щодо роботи з обдарованими учнями закладів освіти,  розвитку мотивації  школярів до навчання. Головна мета, яка раніше визначалася, як формування гармонійної, всебічно розвиненої особистості, зараз вбачається в тому, щоб зробити акцент на формуванні особистості творчої, активної, здатної до саморозвитку.

         Також зверталася увага на організацію роботи з учнями з особливими освітніми потребами, адже це найбільш вразлива категорія наших вихованців, які потребують уваги та підтримки і викладачами, і однолітками.

      Працівниками відділу освіти були прийняті пропозиції від керівників закладів освіти щодо соціально-економічного розвитку громади в галузі освіти. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь