Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сміттєзвалища - відповідальність кожного з нас!

Дата: 28.01.2021 12:26
Кількість переглядів: 845

Питання вивозу сміття як завжди залишається одним з найактуальніших в Оліївській громаді. Так, нещодавно до комунального підприємства «Здобуток» почали надходити численні скарги про те, що на території житлового масиву «Крошенський» побутові відходи не вивозяться.

Працівники комунального підприємства виїхали за вказаною адресою та виявили  неприємну картину – сміттєзвалище, яке розташувалось майже відразу за будинками місцевих жителів. Пластикові пляшки, старі меблі, будівельні відходи – це лише маленька частина того, що було вивезено до кимось влаштованого смітника.

Кожного місяця в оголошеннях людей закликають пакувати відходи у мішки та виставляти до центральних вулиць. Проте, прохання було проігнороване.

«Ми вивозимо сміття безкоштовно, наші жителі не платять за дану послугу. У містах та інших громадах вивіз сміття входить до переліку комунальних послуг, за які люди платять щомісяця.

Ми – одна з небагатьох громад, які поки що не ввели плату за це. Єдине наше прохання – пакувати ці відходи у мішки чи міцні пакети. Проте, кожного разу одна і та ж проблема – сміттєзвалища, які влаштовують самі ж жителі.

Звісно, ми приберемо і це сміттєзвалище, але в подальшому жителі мають самі слідкувати за порядком на території, де вони живуть!

Ще нарікали, що сміттєві пакети розтягують безпритульні собаки. Але ми бачимо тут старе крісло, яке хтось викинув. Питання – звідки воно там взялося?

 Хочу додати, що за весь час, що сьогодні їздили по масиву «Крошенському», ми не побачили ні однієї бродячої собаки», - наголосив директор КП «Здобуток» Андрій Сич.

 Шановні жителі Оліївської громади! Закликаємо вас підтримувати порядок на вулицях та у населених пунктах, де ви проживаєте. Бережіть навколишнє середовище. Не засмічуйте ліси та придорожні смуги! Чистота нашого довкілля тільки в наших руках.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь