Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

25 березня - День Служби безпеки України

Дата: 25.03.2021 11:48
Кількість переглядів: 957

25 березня професійне свято відзначають представники Служби безпеки України. Це свято відважних захисників державного суверенітету України, конституційного ладу, територіальної цілісності, законних інтересів держави, які своєю щоденною працею забезпечують дотримання прав і свобод людини і громадянина. 

Служба безпеки України веде свою діяльність у сфері попередження, своєчасного виявлення і запобігання зовнішніх і внутрішніх загроз безпеки України, припинення розвідувальних, терористичних та інших протиправних посягань спеціальних служб іноземних держав, а також організацій, окремих груп та осіб на державну безпеку України, усунення умов, що їм сприяють, та причин їх виникнення.

У СБУ працюють справжні патріоти України, завданням яких є також добування, аналітична обробка та використання інформації, що містить ознаки або факти розвідувальної, терористичної та іншої діяльності спеціальних служб іноземних держав, а також організацій, окремих груп та осіб на шкоду державній безпеці України; протидія розвідувальній, терористичній та іншій діяльності спеціальних служб іноземних держав.

Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани Служби безпеки України! Оліївська сільська рада приєднується до всіх привітань, які цього дня пролунають на вашу адресу, та бажає всім вам міцного здоров'я, добробуту, наснаги та натхнення, пошани і нових професійних успіхів. Нехай кожен новий день приносить вам щастя і радість, а в ваших родинах завжди буде тепло і затишно.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь