Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благоустрій території Оліївської громади триває (ФОТО)

Дата: 25.03.2021 16:55
Кількість переглядів: 1255

На території Оліївської громади тривають роботи з проведення благоустрою. Основні завдання комунальників – ліквідація кущів, приведення до ладу територій навчальних закладів, храмів, інших важливих об’єктів.

Зокрема, у Зороківському старостинському окрузі були встановлені нові сміттєві урни біля будинку культури с. Зороків, зупинки громадського транспорту, ліцею, дошкільного навчального закладу, приміщення колишньої сільської ради, медпункту, тощо. Встановлення урн триває.

«Ми хочемо зробити територію нашої громади красивою та комфортною, проте щоразу наштовхуємось на одну і ту ж проблему – вандалізм. Постійно хтось щось ламає, навмисно, не навмисно. Здається, що це дрібниці, але саме з цих дрібниць і складається зовнішній вигляд громади. Тому хочу закликати людей бережно ставитись до комунального майна, зокрема й до нових сміттєвих урн, які були встановлені у Зорокові», - звертається до жителів Оліївський сільський голова Анатолій Мельниченко.

Окрім того, зміни відбуваються і в Зороківському ліцеї. Так, нещодавно було змінено назву навчального закладу (раніше – Зороківський козацький ліцей - ред.) та виготовлено нову красиву вивіску з назвою закладу, в актовому залі встановлено фотозону, замінено таблички назв кабінетів. У ці весняні дні на території округу триває видалення кущів, прибирання території. Долучились до проведення благоустрою і працівники навчального закладу.

Керівництвом старостинського округу було організовано очищення від кущів, зокрема, й території навколо церкви Василія Великого, яка є пам’яткою архітектури місцевого значення. Сам храм побудовано у 1772 році. Будучи окрасою та духовним форпостом краю протягом століть, святиня потребує постійного догляду та турботи.

На цьому робота не закінчується - на черзі ще десятки територій громади, які потрібно облагородити за час весняно-літнього періоду. Закликаємо і мешканців не стояти осторонь та допомагати наводити лад у громадських місцях!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь