Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Триває ремонт доріг та благоустрій території Оліївської громади (ФОТО)

Дата: 02.04.2021 19:11
Кількість переглядів: 870

В Оліївській громаді тривають роботи з ремонту автошляхів та благоустрою територій. Так сьогодні, завдяки співпраці з Житомирською ОДА, у с.Вишпіль було прогрейдеровано вулицю Житомирську, яка є центральною артерією села. Роботи виконала підрядна компанія «Автомагістраль».

Як ми повідомляли, днями у Новополі розпочався ямковий ремонт дорожнього покриття центральної вулиці Миру та  ремонт дороги Кам’янка–Вільськ, що є черговими кроками плідної співпраці з Житомирською обласною державною адміністрацією.

Також сьогодні у Вишполі та Іванкові (Зороківський старостинський округ) були розміщенні решта сміттєвих урн біля зупинок громадського транспорту та будинку культури с.Вишпіль.

Нагадаємо, нещодавно у Зорокові були встановлені нові сміттєві урни біля будинку культури, ліцею та інших адміністративних приміщень.
«Як і говорилося раніше, намагаємося максимально допомогти нашим жителям: прибираємо території громадських зупинок, встановлюємо сміттєві урни, нові знаки назв сіл, облагороджуємо території тощо. Водночас, вкотре закликаємо громадян берегти комунальну власність, не псувати її!», - зазначає Оліївський сільський голова Анатолій Мельниченко.

Як повідомлялося раніше, в Оліївській громаді стартував місячник «За чисте довкілля». Долучитися до прибирання можуть всі охочі!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь