Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Ніколи знову»: в Україні відзначають День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2021 08:50
Кількість переглядів: 937

 8 та 9 травня Україна відзначає День пам’яті та примирення і 76-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

 

Попри всі труднощі сьогоднішніх реалій,  ветерани, яких на жаль,  залишилось зовсім мало, мають відчувати всебічну моральну та матеріальну підтримку як від влади, так і від суспільства.

"Ми повинні не раз у рік, а щодня турбуватися про старше покоління, про тих, хто боронив країну від фашизму,- це святий обов'язок кожного", - говорить Оліївський сільський голова.

Варто зазначити, що за розпорядженням Оліївського сільського голови Анатолія Мельниченка, було виділено матеріальну допомогу учасникам та прирівняним до них особам Другої світової війни. Допомогу  отримають понад 60 ветеранів нашої громади. 

"Шановні ветерани! Наше покоління вдячне Вам за можливість жити у мирі, спокійно розбудовувати та розвивати нашу країну, за мирне небо над головами.

Ми вклоняємось перед українськими героями, які відважно, без жодних вагань йшли на війну з фашизмом. Великими людськими втратами,  знищенням культурних та історичних цінностей нашого народу заплатила Україна.

Українці відстояли право жити та працювати на своїй землі, право бути вільною та єдиною нацією. Довели, що наша нація  незламна, сильна духом!  

Дорогі наші ветерани, я вітаю вас зі святом та бажаю міцного здоров’я, родинного добробуту",- говорить Анатолій Мельниченко.

Шановні жителі Оліївської громади! Звертаємося до вас з проханням привітати своїх знайомих, рідних чи просто сусідів, які бачили лихо тодішніх подій.  Просимо, не залишайтесь осторонь, привітайте тих, кому ми завдячуємо своїм життям!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь