Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося позачергове засідання 6-ї сесії Оліївської сільської ради

Дата: 14.05.2021 18:37
Кількість переглядів: 748

14 травня 2021 року під головуванням Оліївського сільського голови Анатолія Мельниченка відбулося позачергове засідання 6-ї сесії 8-го скликання Оліївської сільської ради.

У ході засідання депутати розглянули та прийняли відповідні рішення з 3-х питань порядку денного. Одне з питань – про згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність державного майна, а саме - майна відділів ЦНАП Черняхівської та Житомирської райдержадміністрацій. 

Серед інших важливих рішень, розглянутих 6-ю позачерговою сесією сільської ради, – про внесення змін до Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян, в тому числі учнів 1-11 класів с.Сонячне, с.Довжик та с.Вільськ, учнів 10-11 класів с.Оліївка, с.Світин, с.Піщанка, с.Кам'янка,  та на безоплатний проїзд педагогічних працівників, які працюють в закладах освіти Оліївської сільської ради, автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування, Оліївської сільської ради на 2021-2025рр.

Метою програми є надання громадянам, які проживають на території Оліївської сільської ради, належних їм, згідно з чинним законодавством, пільг та здійснення компенсаційних виплат перевізникам за пільгові перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування, термінове врегулювання права на пільговий проїзд через відсутність фінансового ресурсу з державного бюджету, відшкодування перевізникам понесених фінансових втрат шляхом компенсаційних виплат за пільгове перевезення окремих категорій громадян з місцевого бюджету в межах кошторисних призначень.

Також депутати прийняли рішення про припинення юридичної особи відділу з муніципальних питань Оліївської сільської ради шляхом ліквідації.

Сільський голова повідомив, що позачергову сесію найперше необхідно було скликати заради першого питання, пов'язаного з майном колишніх відділів ЦНАП райдержадміністрацій. Інші питання в звичайному порядку будуть розглянуті на черговій сесії 28 травня.

Ознайомитися із рішеннями 6-ї сесії 8-го скликання Оліївської сільської ради, після набуття ними чинності у визначеному законодавством порядку, буде можливо в розділі «Офіційні документи» цього веб-сайту.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь