Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось чергове засідання 7-ї сесії 8-го скликання Оліївської сільської ради (ФОТОЗВІТ)

Дата: 01.06.2021 12:51
Кількість переглядів: 758

28 травня 2021 року під головуванням Оліївського сільського голови Анатолія Мельниченка відбулося чергове засідання 7-ї сесії 8-го скликання Оліївської сільської ради.

У ході засідання депутати розглянули та прийняли відповідні рішення з понад 50 питань порядку денного. Одне з питань – про затвердження звіту про виконання бюджету сільської  територіальної громади за І квартал  2021 року.

Серед інших важливих рішень, розглянутих 7-ю черговою сесією сільської ради, – про сільську Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2021-2022 роки, про затвердження Програми надання пільг окремим категоріям громадян Оліївської сільської ради відповідно до законодавства на 2021-2025 роки, про затвердження Програми  соціальної підтримки учасників АТО/ООС та членів сім’ї загиблих учасників АТО/ООС на 2021-2025 роки, які зареєстровані на території  Оліївської сільської ради, про затвердження Програми «Безпечна громада»  Оліївської сільської ради на 2021-2025роки.

Депутатами також було розглянуто та затверджено питання щодо виділення коштів на розвиток футбольних команд Оліївської сільської ради.

Ознайомитися із рішеннями 7-ї сесії 8-го скликання Оліївської сільської ради, після набуття ними чинності у визначеному законодавством порядку, буде можливо в розділі «Офіційні документи» цього веб-сайту.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь