Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Рух-це здорово!» - масштабне родинне свято відбулося в Оліївській громаді (ФОТОЗВІТ)

Дата: 07.06.2021 12:09
Кількість переглядів: 947

Аматорські колективи, легендарний фольклорний ансамбль національного обряду «Родослав», українська естрадна співачка,  переможниця Міжнародного фестивалю «Юрмала-Шансон» Лєна Дарк, показові виступи кінологічної служби, рятувальників та поліцейських - це лише маленький шматочок програми свята, яке відбулося за ініціативи Оліївського сільського голови Анатолія Мельниченка.

Фото без опису

Святкова програма розпочалася зі змагань з мініфутболу та спортивних естафет. Команди Зороківського ліцею, села Довжик, Новопільського ліцею,  Вільської загальноосвітньої школи, Некрашівської гімназії, Троковицького екологічного ліцею та інших навчальних закладів громади змагалися за першість у поєдинку, за що згодом отримали свої призи на «Співочому полі». Переможцем футбольних змагань стала команда Троковицького ліцею.

 Маленьких жителів громади пригощали безкоштовним морозивом, солодкою ватою, попкорном, провели майстер-клас з аквагриму, а також запрошували до розваг на батутах.

Свято проходило в селі Оліївка, на території стадіону, який на час розважальної програми перевтілився на «Співоче поле». Локації та фотозони були оформлені у стилі кантрі.

Керівництво Оліївської сільської ради висловлює особливу вдячність голові Житомирської ОДА Віталію Бунечку за підтримку заходів, які проводяться на території громади; меценату Годердзі Кварацхеліа, який надав для змагань спортивний майданчик комплексу "Золоте руно"; президенту компанії "Рудь" - Петру Рудю за безкоштовно надане морозиво для учасників змагань, Житомирській районній асоціації футболу в особі голови Володимира Решотки. Дякуємо працівникам Ювенальної Превенції відділу поліції №1 Житомирського районного управління поліції; Кінологічній службі ГУНП України в Житомирській області, Черняхівському РС Управління ДСНС України у Житомирській області - їх участь зробили свято для дітей різноманітним та яскравим! Діти мали змогу побачити показові виступи та уявити себе справжнім рятувальником чи поліцейським.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь