Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Жителі Троковичів та Некрашів можуть записатися до сімейного лікаря в місцеву амбулаторію

Дата: 11.06.2021 18:50
Кількість переглядів: 1609

Довгоочікувана якісна медицина нарешті прийде в Троковицьку лікарську амбулаторію. Сільська рада давно працює над цим питанням, однак не кожен лікар сьогодні хоче працювати в селі, навіть за створених відповідних умов.   

Фото без описуМолодий амбітний сімейний лікар Ольга Дмитрівна, віримо, вдихне нове життя в медицину в Троковицькому старостинському окрузі. Вона не тільки сімейний лікар, а ще й дерматовенеролог. Тож жителі зможуть, зокрема, обстежити стан шкіри. Буде у них і можливість пройти профогляд. 

Лікар пояснює, що хоча б один раз на рік необхідно перевіряти стан свого здоров’я. Адже за турботами вдома та на роботі ми забуваємо піклуватися про себе. А є такі приховані хвороби, які можуть довго не давати про себе знати, зокрема, це стосується онкології. 

Мета лікаря – оздоровити населення. Незабаром буде опубліковано графік прийому лікарем. А поки що громадяни можуть записуватися на прийом, зателефонувавши до медичної сестри: +380 96 658 3975 (Дарина).

Медсестра уточнить час, коли лікар зможе прийняти, і повідомлять пацієнтам. Таким чином кожен зможе прийти на прийом у визначений час без черг. Підписати декларацію з сімейним лікарем може кожен бажаючий. 

Жителі мають змогу здати аналізи, виміряти тиск та рівень глюкози, зробити електрокардіограму, спірометрію, перевірити функцію легенів, що особливо актуально нині. 

Також буде можливість викликати лікаря додому до тяжкохворих, пацієнтів, які не можуть самі пересуватися. В планах – створення ізолятора для хворих на коронавірус тощо. 

Також в амбулаторії працює денний стаціонар, де жителям можуть зробити ін’єкції, провести інше необхідне лікування. 

Усі ці плани лікар спільно з колективом амбулаторії, за підтримки сільської ради, буде втілювати в життя. Тож слідкуйте за інформацією і бережіть себе та своїх близьких.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь